Video: Israëlische politie gebruikt geweld bij uitvaart Palestijnse journaliste

Video: Israëlische politie gebruikt geweld bij uitvaart Palestijnse journaliste

Vrijdag 13 mei 2022 om 17:49

Video: <em>Israëlische politie</em> gebruikt geweld bij uitvaart Palestijnse journaliste De uitvaart van Shireen Abu Akleh duurt drie dagen. Vrijdag staat een optocht met haar kist door de stad Jeruzalem gepland, maar er is chaos uitgebroken bij de start van de tocht. De Israëlische politie grijpt hard in, wanneer de Palestijnen met de doodskist de poort van de kerk uit lopen. Je ziet het in bovenstaande video van RTL Nieuws. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: bosbrand verwoest villa's in rijke wijk in Californië door extreme droogte Bekijk deze video » Mark Rutte in spreekt voor Oekraïens parlement: 'U zal de oorlog winnen' (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: Ooggetuigen over doodgeschoten journalist in Palestina: "Ze wilden me doden" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Israëlische politie gebruikt geweld bij uitvaart Palestijnse journaliste

De uitvaart van Shireen Abu Akleh duurt drie dagen. Vrijdag staat een optocht met haar kist door de stad Jeruzalem gepland, maar er is chaos uitgebroken bij de start van de tocht. De Israëlische politie grijpt hard in, wanneer de Palestijnen met de doodskist de poort van de kerk uit lopen. Je ziet het in bovenstaande video van RTL Nieuws.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's