Roos Moggré in Khalid & Sophie over menstruatieverlof: 'Te weinig serieus genomen'

Roos Moggré in Khalid & Sophie over menstruatieverlof: 'Te weinig serieus genomen'

Vrijdag 13 mei 2022 om 19:26

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Roos Moggré in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over menstruatieverlof: 'Te weinig serieus genomen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Roos Moggré is te gast in Khalid & Sophie en wil het hebben over een conceptwet die gisteren in Spanje is aangenomen: menstruatieverlof. Moggré: 'Ik vind dat vrouwen te weinig serieus worden genomen in hun pijn als het gaat over onder andere bevallen.' Het plan in Spanje is om vrouwen drie dagen per maand verlof te geven. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Roos Moggré in Khalid & Sophie over menstruatieverlof: 'Te weinig serieus genomen'

Roos Moggré is te gast in Khalid & Sophie en wil het hebben over een conceptwet die gisteren in Spanje is aangenomen: menstruatieverlof. Moggré: 'Ik vind dat vrouwen te weinig serieus worden genomen in hun pijn als het gaat over onder andere bevallen.' Het plan in Spanje is om vrouwen drie dagen per maand verlof te geven.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's