Op1 gemist? Nederlandse jongeren kunnen zich vinden in teksten S10

Op1 gemist? Nederlandse jongeren kunnen zich vinden in teksten S10

Vrijdag 13 mei 2022 om 23:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Nederlandse jongeren kunnen zich vinden in <em>teksten S10</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 13 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Morgen treedt de 21-jarige S10 op in de finale van het Eurovisie Songfestival in Turijn. Volksgezondheid, Welzijn en Sport-staatssecretaris Maarten van Ooijen vertelt bij Op1 over de noodzaak van haar nummer: "Dit is zo goed. 44 procent van de jongeren ervoer tijdens de covidtijd stress en ellende." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Nederlandse jongeren kunnen zich vinden in teksten S10

Morgen treedt de 21-jarige S10 op in de finale van het Eurovisie Songfestival in Turijn. Volksgezondheid, Welzijn en Sport-staatssecretaris Maarten van Ooijen vertelt bij Op1 over de noodzaak van haar nummer: "Dit is zo goed. 44 procent van de jongeren ervoer tijdens de covidtijd stress en ellende."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's