Plakshot gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Plakshot gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Plakshot

Plakshot gemist? Bekijk hier de hele uitzending Roel Maalderink is vanaf vanavond terug met het tweede seizoen van het satirische programma Plakshot. Hierin geeft Maalderink met straatinterviews, sketches en parodieën zijn blik op de actualiteit én legt hij de absurditeit van de media bloot. Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen Plakshot vanaf zondag op NPO 3: bekijk de uitlegvideo Bekijk deze video » Juice channelsIn dit nieuwe seizoen buigt Maalderink zich over de wildgroei aan juice channels, onderzoekt hij waarom BN’ers om de haverklap excuses aanbieden en waarom journalisten steeds ijdeler worden. Ook dit seizoen staat bol van de verrassende en grappige gesprekken, maar bevat ook ontroerende momenten. Matthijs van NieuwkerkIn de eerste aflevering baalt broer Jos dat hij de huiskamer niet meer mag gebruiken nu het nieuwe seizoen begint. Roddelverslaggever Smaaldermans wordt op de rode loper gekust door Matthijs van Nieuwkerk. En dé oplossing voor de online haat die de deelnemers van Boer zoekt Vrouw over zich heen krijgen. Bekijk ook Video: Sinterklaas blijkt anti-vaxxer en wil geen QR-code, 'Ze kunnen het dak op' Bekijk deze video » Plakshot: Roel Maalderink probeert op straat QR-codes te verkopen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Roel Maalderink is vanaf vanavond terug met het tweede seizoen van het satirische programma Plakshot. Hierin geeft Maalderink met straatinterviews, sketches en parodieën zijn blik op de actualiteit én legt hij de absurditeit van de media bloot.

Juice channels
In dit nieuwe seizoen buigt Maalderink zich over de wildgroei aan juice channels, onderzoekt hij waarom BN’ers om de haverklap excuses aanbieden en waarom journalisten steeds ijdeler worden. Ook dit seizoen staat bol van de verrassende en grappige gesprekken, maar bevat ook ontroerende momenten.

Matthijs van Nieuwkerk
In de eerste aflevering baalt broer Jos dat hij de huiskamer niet meer mag gebruiken nu het nieuwe seizoen begint. Roddelverslaggever Smaaldermans wordt op de rode loper gekust door Matthijs van Nieuwkerk. En dé oplossing voor de online haat die de deelnemers van Boer zoekt Vrouw over zich heen krijgen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Plakshot

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Plakshot gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV