WNL op Zondag: Strafrecht lost maatschappelijke problemen niet op

WNL op Zondag: Strafrecht lost maatschappelijke problemen niet op

<em>WNL op Zondag</em>: Strafrecht lost <em>maatschappelijke problemen</em> niet op Volgens minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Karien van Gennip kampen we nog een aantal maanden met de gevolgen van de krapte op de arbeidsmarkt. Bij Goedemorgen Nederland vertelt ze over de problematiek: "We hebben nu op elke 100 werkelozen 105 vacatures." Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook WNL op Zondag: Nederland heeft nog maanden last van gevolgen personeelstekort Bekijk deze video » WNL op Zondag: Politiek ontvangt ontzettend veel signalen van grensoverschrijdend gedrag Bekijk deze video »
TV :
WNL op Zondag: Strafrecht lost maatschappelijke problemen niet op

Volgens minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Karien van Gennip kampen we nog een aantal maanden met de gevolgen van de krapte op de arbeidsmarkt. Bij Goedemorgen Nederland vertelt ze over de problematiek: "We hebben nu op elke 100 werkelozen 105 vacatures."

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV