College Tour gemist? Ireen Wüst knuffelde met Vladimir Poetin: "Ik moest plassen"

College Tour gemist? Ireen Wüst knuffelde met Vladimir Poetin: "Ik moest plassen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van zondag 16 mei. Je kunt de hele uitzending van College Tour terugkijken via Gids.tv.

<em>College Tour</em> gemist? Ireen Wüst knuffelde met Vladimir Poetin: &quot;Ik moest plassen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van zondag 16 mei. Je kunt de hele uitzending van College Tour terugkijken via Gids.tv. Ireen Wüst is vanavond te gast bij College Tour. Ze memoreert aan een moment dat haar is bijgebleven: een knuffel met de Russische president Vladimir Poetin tijdens de Winterspelen van 2014. Ze herinnert zich vooral de omstandigheden: "Ik maak een soort van praatje. Ik dacht van: het zal wel, ik aai wel terug. Maar ik moet eigenlijk plassen. Nu had ik toch iets anders gedaan." Bekijk het fragment van College Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.
TV :
College Tour gemist? Ireen Wüst knuffelde met Vladimir Poetin: "Ik moest plassen"

Ireen Wüst is vanavond te gast bij College Tour. Ze memoreert aan een moment dat haar is bijgebleven: een knuffel met de Russische president Vladimir Poetin tijdens de Winterspelen van 2014. Ze herinnert zich vooral de omstandigheden: "Ik maak een soort van praatje. Ik dacht van: het zal wel, ik aai wel terug. Maar ik moet eigenlijk plassen. Nu had ik toch iets anders gedaan."

Bekijk het fragment van College Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV