Eerste beelden De 1% Quiz: oefenvraag Tijl Beckand eindigt in 'bloedbad'

Eerste beelden De 1% Quiz: oefenvraag Tijl Beckand eindigt in 'bloedbad'

Vanaf zaterdag kun je bij RTL 4 kijken naar een gloednieuwe spelshow, waarin kandidaten een aantal lastige vraagstukken voor hun kiezen krijgen: De 1% Quiz. Uiteindelijk kan de finalist een bedrag van 50.000 euro in de wacht slepen, maar daar moet hij of zij wel wat voor doen. Een oefenvraag geeft alvast een goed beeld…

Lees verder onder de video.

Eerste beelden <em>De 1% Quiz</em>: oefenvraag Tijl Beckand eindigt in 'bloedbad' Vanaf zaterdag kun je bij RTL 4 kijken naar een gloednieuwe spelshow, waarin kandidaten een aantal lastige vraagstukken voor hun kiezen krijgen: De 1% Quiz. Uiteindelijk kan de finalist een bedrag van 50.000 euro in de wacht slepen, maar daar moet hij of zij wel wat voor doen. Een oefenvraag geeft alvast een goed beeld… Lees verder onder de video. Voor het eerste reclameblok al klaar?Om te laten zien om wat voor quiz het gaat, laat presentator Tijl Beckand een oefenvraag zien. Het gaat om raadsels en puzzels die door de kandidaten in de studio moeten worden opgelost. De oefenvraag blijkt toch nogal lastig te zijn, van de 100 kandidaten gaven namelijk 60 een fout antwoord… “Als we bij de oefenvraag al zo’n bloedbad hebben, denk ik dat we voor het eerste reclameblok misschien wel klaar zijn”, aldus Beckand. Bekijk de beelden van De 1% Quiz hierboven. De 1% Quiz is vanaf zaterdag 21 mei wekelijks om 21.35 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van De 1% Quiz terugkijken. Zien: Sander Lantinga presenteert nieuwe SBS6-quiz Vier is te veel Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van De 1% Quiz: vanaf 21 mei te zien bij RTL 4 Bekijk deze video »

Voor het eerste reclameblok al klaar?
Om te laten zien om wat voor quiz het gaat, laat presentator Tijl Beckand een oefenvraag zien. Het gaat om raadsels en puzzels die door de kandidaten in de studio moeten worden opgelost. De oefenvraag blijkt toch nogal lastig te zijn, van de 100 kandidaten gaven namelijk 60 een fout antwoord… “Als we bij de oefenvraag al zo’n bloedbad hebben, denk ik dat we voor het eerste reclameblok misschien wel klaar zijn”, aldus Beckand.

Bekijk de beelden van De 1% Quiz hierboven.

De 1% Quiz is vanaf zaterdag 21 mei wekelijks om 21.35 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van De 1% Quiz terugkijken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden De 1% Quiz: oefenvraag Tijl Beckand eindigt in 'bloedbad' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV