Nieuwe beelden Race om de ringen: stellen gaan tot het uiterste voor huwelijksreis

Nieuwe beelden Race om de ringen: stellen gaan tot het uiterste voor huwelijksreis

Maandag 16 mei 2022 om 12:48

In het nieuwe programma Race om de ringen krijgen zes verloofde stellen de kans om de ultieme huwelijksreis te winnen. Maar nieuwe beelden verraden dat ze daarvoor heel veel over moeten hebben. Het gaat om een loodzware afvalrace, waarbij ook hun relatie flink op de proef wordt gesteld.

Bekijk de beelden van Race om de ringen hieronder.

Race om de ringen is vanaf 26 mei elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Race om de ringen terugkijken bij Gids.tv

Nieuwe beelden <em>Race om de ringen</em>: stellen gaan tot het uiterste voor huwelijksreis In het nieuwe programma Race om de ringen krijgen zes verloofde stellen de kans om de ultieme huwelijksreis te winnen. Maar nieuwe beelden verraden dat ze daarvoor heel veel over moeten hebben. Het gaat om een loodzware afvalrace, waarbij ook hun relatie flink op de proef wordt gesteld. Bekijk de beelden van Race om de ringen hieronder. Race om de ringen is vanaf 26 mei elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Race om de ringen terugkijken bij Gids.tv Race om de ringen: zo zwaar wordt de strijd tussen verloofde stellen in Jordanië Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens over Race om de Ringen: "Kwam door band met kameel" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's