Video: Songfestival-winnaar Kalush Orchestra weer terug in Oekraïne

Video: Songfestival-winnaar Kalush Orchestra weer terug in Oekraïne

Maandag 16 mei 2022 om 19:18

Afgelopen zaterdag heeft heel Europa kunnen zien hoe Oekraïner Oleg Psioek van Kalush Orchestra samen met zijn mede-bandleden het Eurovisie Songfestival won. Lang feesten was er alleen niet bij, want gistermiddag nam hij afscheid van zijn vriendin Oleksandra om terug te keren naar zijn thuisland.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Songfestival-winnaar <em>Kalush Orchestra</em> weer terug in <em>Oekraïne</em> Afgelopen zaterdag heeft heel Europa kunnen zien hoe Oekraïner Oleg Psioek van Kalush Orchestra samen met zijn mede-bandleden het Eurovisie Songfestival won. Lang feesten was er alleen niet bij, want gistermiddag nam hij afscheid van zijn vriendin Oleksandra om terug te keren naar zijn thuisland. Tekst gaat verder onder de video. Overwinning SongfestivalOleg Psioek moet zich melden in Oekraïne, want hij kan elk moment door het leger worden opgeroepen om te vechten tegen de Russen. Aran Bade vertelt in RTL Boulevard over de actualiteit: "Ze hebben een soort uitstel gekregen dat ze Oekraïne mogen verlaten, gisteren moesten ze alweer terug." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Songfestival-winnaar Kalush Orchestra weer terug in Oekraïne

Overwinning Songfestival
Oleg Psioek moet zich melden in Oekraïne, want hij kan elk moment door het leger worden opgeroepen om te vechten tegen de Russen. Aran Bade vertelt in RTL Boulevard over de actualiteit: "Ze hebben een soort uitstel gekregen dat ze Oekraïne mogen verlaten, gisteren moesten ze alweer terug."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's