Chateau Bijstand gemist? Maxime heeft corona en Martien een gehoorprobleem (video)

Chateau Bijstand gemist? Maxime heeft corona en Martien een gehoorprobleem (video)

Maandag 16 mei 2022 om 22:22

<em>Chateau Bijstand</em> gemist? Maxime heeft corona en Martien een <em>gehoorprobleem</em> (video) In de laatste aflevering van Chateau Bijstand slaat het noodlot toe. Maxime heeft corona! En dat betekent dat zij het eindfeest niet kan bijwonen. Gelukkig heeft de familie gezorgd voor een videoverbinding. En Martien heeft een gehoorprobleem. Erica: 'Misschien zeg je daarom ook van die rare dingen. Daarom kijken we elkaar soms aan en denken we: wat zegt hij nou weer?' Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

In de laatste aflevering van Chateau Bijstand slaat het noodlot toe. Maxime heeft corona! En dat betekent dat zij het eindfeest niet kan bijwonen. Gelukkig heeft de familie gezorgd voor een videoverbinding. En Martien heeft een gehoorprobleem. Erica: 'Misschien zeg je daarom ook van die rare dingen. Daarom kijken we elkaar soms aan en denken we: wat zegt hij nou weer?'

Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's