Vandaag Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vandaag Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vandaag Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending Twee weken nadat Vandaag Inside vanwege de enorme 'kaarsrel' van televisie verdween is het praatprogramma vanaf vanavond alweer terug - mét Johan Derksen. Hij zal samen met Wilfred Genee, René van der Gijp en een wisselende tafelgast als vanouds de actualiteiten bespreken. AnekdoteOp dinsdag 26 april vertelde Johan Derksen in de uitzending van Vandaag Inside een verhaal van vijftig jaar geleden. Hij zou een vrouw, die als gevolg van overmatig drankgebruik bewusteloos was, met een kaars gepenetreerd hebben. Het land was bijna te klein en een dag later zwakte Derksen dit verhaal af; volgens hem had hij alleen een duizendurenkaars tussen haar benen gezet. StoppenHalf Nederland buitelde over elkaar heen om een mening te geven over het verhaal van Derksen en door alle commotie - en vooral door het feit dat hij geen rugdekking kreeg van de Talpa-directie - besloot de omstreden tv-persoonlijkheid te stoppen met het programma. Nu zijn de plooien gladgestreken en keert Derksen tóch terug op televisie: elke werkdag op SBS6. :[broadcast:videos](ids:"451851,451635" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Twee weken nadat Vandaag Inside vanwege de enorme 'kaarsrel' van televisie verdween is het praatprogramma vanaf vanavond alweer terug - mét Johan Derksen. Hij zal samen met Wilfred Genee, René van der Gijp en een wisselende tafelgast als vanouds de actualiteiten bespreken.

Anekdote
Op dinsdag 26 april vertelde Johan Derksen in de uitzending van Vandaag Inside een verhaal van vijftig jaar geleden. Hij zou een vrouw, die als gevolg van overmatig drankgebruik bewusteloos was, met een kaars gepenetreerd hebben. Het land was bijna te klein en een dag later zwakte Derksen dit verhaal af; volgens hem had hij alleen een duizendurenkaars tussen haar benen gezet.

Stoppen
Half Nederland buitelde over elkaar heen om een mening te geven over het verhaal van Derksen en door alle commotie - en vooral door het feit dat hij geen rugdekking kreeg van de Talpa-directie - besloot de omstreden tv-persoonlijkheid te stoppen met het programma. Nu zijn de plooien gladgestreken en keert Derksen tóch terug op televisie: elke werkdag op SBS6.

:[broadcast:videos](ids:"451851,451635" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV