Vandaag Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vandaag Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Vandaag Inside

Vandaag Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending Twee weken nadat Vandaag Inside vanwege de enorme 'kaarsrel' van televisie verdween is het praatprogramma vanaf vanavond alweer terug - mét Johan Derksen. Hij zal samen met Wilfred Genee, René van der Gijp en een wisselende tafelgast als vanouds de actualiteiten bespreken. Alle fragmenten uit deze uitzending Johan Derksen steekt middelvinger op in Vandaag Inside: ‘Hypocriete klootzakken!’ (video) Bekijk deze video » Wilfred Genee in Vandaag Inside over 'kaarsrel': 'Vervelend voor mijn kinderen' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen sloopt Sigrid Kaag: "Wat ben je toch een smerige arrogante trut!" Bekijk deze video » Heleen van Royen wil terugkeren in Vandaag Inside: "Ordinair, seks? Graag!" Bekijk deze video » Heleen van Royen in Vandaag Inside: 'Nieuw concept, we gaan naar elkaar luisteren' Bekijk deze video » AnekdoteOp dinsdag 26 april vertelde Johan Derksen in de uitzending van Vandaag Inside een verhaal van vijftig jaar geleden. Hij zou een vrouw, die als gevolg van overmatig drankgebruik bewusteloos was, met een kaars gepenetreerd hebben. Het land was bijna te klein en een dag later zwakte Derksen dit verhaal af; volgens hem had hij alleen een duizendurenkaars tussen haar benen gezet. StoppenHalf Nederland buitelde over elkaar heen om een mening te geven over het verhaal van Derksen en door alle commotie - en vooral door het feit dat hij geen rugdekking kreeg van de Talpa-directie - besloot de omstreden tv-persoonlijkheid te stoppen met het programma. Nu zijn de plooien gladgestreken en keert Derksen tóch terug op televisie: elke werkdag op SBS6. Bekijk ook Nynke de Jong over terugkeer Vandaag Inside: "Wij komen nooit meer van Johan Derksen af" Bekijk deze video » Shownieuws: 'Heel veel Nederlanders blij met terugkeer Vandaag Inside' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Twee weken nadat Vandaag Inside vanwege de enorme 'kaarsrel' van televisie verdween is het praatprogramma vanaf vanavond alweer terug - mét Johan Derksen. Hij zal samen met Wilfred Genee, René van der Gijp en een wisselende tafelgast als vanouds de actualiteiten bespreken.

Anekdote
Op dinsdag 26 april vertelde Johan Derksen in de uitzending van Vandaag Inside een verhaal van vijftig jaar geleden. Hij zou een vrouw, die als gevolg van overmatig drankgebruik bewusteloos was, met een kaars gepenetreerd hebben. Het land was bijna te klein en een dag later zwakte Derksen dit verhaal af; volgens hem had hij alleen een duizendurenkaars tussen haar benen gezet.

Stoppen
Half Nederland buitelde over elkaar heen om een mening te geven over het verhaal van Derksen en door alle commotie - en vooral door het feit dat hij geen rugdekking kreeg van de Talpa-directie - besloot de omstreden tv-persoonlijkheid te stoppen met het programma. Nu zijn de plooien gladgestreken en keert Derksen tóch terug op televisie: elke werkdag op SBS6.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Vandaag Inside

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vandaag Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV