Ruud vindt vreemdgaan niet kunnen: "Ook niet digitaal" (Lang Leve De Liefde)

Ruud vindt vreemdgaan niet kunnen: "Ook niet digitaal" (Lang Leve De Liefde)

Kattenliefhebber Ruud vertelt aan zijn date wat echt een no-go is. Gelukkig zijn ze beiden eens dat vreemdgaan niet kan. Ook niet digitaal. Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Ruud vindt vreemdgaan niet kunnen: &quot;Ook niet digitaal&quot; (<em>Lang Leve De Liefde</em>) Kattenliefhebber Ruud vertelt aan zijn date wat echt een no-go is. Gelukkig zijn ze beiden eens dat vreemdgaan niet kan. Ook niet digitaal. Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Lucia vindt buikje van date 'moeilijk' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Lucia zoekt eigenlijk een TikTok-man Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ruud vindt vreemdgaan niet kunnen: "Ook niet digitaal" (Lang Leve De Liefde) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV