Beau gemist? Wopke Hoekstra over belang van zijn bezoek aan Oekraïne

Beau gemist? Wopke Hoekstra over belang van zijn bezoek aan Oekraïne

Minister Wopke Hoekstra sprak met maandag met Beau van Erven Dorens over zijn bezoek aan Oekraïne en het belang daarvan: "Het maakt uit om daar tussen die huizen te staan en die mensen die vertellen gewoon wat er letterlijk met hun buren gebeurd is." Bekijk het fragment van Beau hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> Wopke Hoekstra over belang van zijn bezoek aan Oekraïne Minister Wopke Hoekstra sprak met maandag met Beau van Erven Dorens over zijn bezoek aan Oekraïne en het belang daarvan: "Het maakt uit om daar tussen die huizen te staan en die mensen die vertellen gewoon wat er letterlijk met hun buren gebeurd is." Bekijk het fragment van Beau hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 16 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Beau van Erven Dorens is bang voor Poetin, kan Wopke Hoekstra hem geruststellen? Bekijk deze video » Beau gemist? Personeelstekort zorgt voor dichte tunnels en onbevoegde leraren Bekijk deze video » LuckyTV: 'Elon Musk might buy NATO' Bekijk deze video » Beau gemist? Personeelstekort mede omdat werken niet loont Bekijk deze video »
TV :
Beau gemist? Wopke Hoekstra over belang van zijn bezoek aan Oekraïne


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Wopke Hoekstra over belang van zijn bezoek aan Oekraïne of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV