Shownieuws: Sylvia Sneijder weer terug in Nederland, "Zo opgelucht"

Shownieuws: Sylvia Sneijder weer terug in Nederland, "Zo opgelucht"

Shownieuws volgt de gezondheid van de moeder van Wesley Sneijder, die met een longtumor in een Turks ziekenhuis lag, op de voet. Dinsdagavond konden ze goed nieuws melden: 'Ze is vanavond in een toestel naar Nederland vertrokken en daar heel opgelucht over', vertelt Albert Verlinde. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: <em>Sylvia Sneijder</em> weer terug in Nederland, &quot;Zo opgelucht&quot; Shownieuws volgt de gezondheid van de moeder van Wesley Sneijder, die met een longtumor in een Turks ziekenhuis lag, op de voet. Dinsdagavond konden ze goed nieuws melden: 'Ze is vanavond in een toestel naar Nederland vertrokken en daar heel opgelucht over', vertelt Albert Verlinde. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Shownieuws: moeder Wesley Sneijder (Sylvia) opgenomen in Turks ziekenhuis Bekijk deze video » Shownieuws: moeder Wesley Sneijder, Sylvia, moet langer in Turks ziekenhuis blijven Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Sylvia Sneijder weer terug in Nederland, "Zo opgelucht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV