Op1 gemist? Ernst Kuipers: 'Samenleving moet zich zelf voorbereiden op coronagolf'

Op1 gemist? Ernst Kuipers: 'Samenleving moet zich zelf voorbereiden op coronagolf'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Verschillende corona-experts hebben fikse kritiek op het coronabeleid van het kabinet en vrezen voor een nieuwe lockdown in de herfst of de winter. Volgens minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers is het ook aan de samenleving om zichzelf goed voor te bereiden. Dat hoorde je woensdag in Op1.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Ernst Kuipers</em>: 'Samenleving moet zich zelf voorbereiden op coronagolf' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Verschillende corona-experts hebben fikse kritiek op het coronabeleid van het kabinet en vrezen voor een nieuwe lockdown in de herfst of de winter. Volgens minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers is het ook aan de samenleving om zichzelf goed voor te bereiden. Dat hoorde je woensdag in Op1. Lees verder onder de video. VoorbereidingMinister Kuipers wil dat we ons zelf voorbereiden op een nieuwe coronagolf. Daarover zegt hij: 'In de afgelopen 2 jaar kregen we van verschillende groepen de vraag om minder maatregelen. En daarbij geef onszelf de mogelijkheid om op onze eigen situatie maatregelen te nemen.' Daar wil Kuipers aan tegemoetkomen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Duivenmelker Leo Snel in Op1 met vijftien jaar vermiste duif: 'Ongelofelijk!' Bekijk deze video » Rechtsgeleerde Wim Voermans in Op1 over gewiste sms'jes Mark Rutte: 'Ontoelaatbaar' (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Özcan Akyol ontvangt vijf vluchtelingen in De Gevluchte Gast (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Ernst Kuipers: 'Samenleving moet zich zelf voorbereiden op coronagolf'

Voorbereiding
Minister Kuipers wil dat we ons zelf voorbereiden op een nieuwe coronagolf. Daarover zegt hij: 'In de afgelopen 2 jaar kregen we van verschillende groepen de vraag om minder maatregelen. En daarbij geef onszelf de mogelijkheid om op onze eigen situatie maatregelen te nemen.' Daar wil Kuipers aan tegemoetkomen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Ernst Kuipers: 'Samenleving moet zich zelf voorbereiden op coronagolf' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV