Op1 gemist? Özcan Akyol ontvangt vijf vluchtelingen in De Gevluchte Gast (video)

Op1 gemist? Özcan Akyol ontvangt vijf vluchtelingen in De Gevluchte Gast (video)

Woensdag 18 mei 2022 om 23:55

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Özcan Akyol ontvangt vijf vluchtelingen in <em>De Gevluchte Gast</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tot de oorlog in Oekraïne uitbrak had ondernemer Karina Herasimenko uit Kiev een fijn leven. Door de Russische invasie moest ze noodgedwongen afscheid nemen van haar koffiezaken en vluchtte ze samen met haar twee kinderen en haar moeder naar Nederland. Ze schoof aan bij Op1, samen met Özcan Akyol, die haar sprak voor zijn programma De Gevluchte Gast. Akyol: 'Ik wilde het doen omdat je ziet dat het debat in Nederland ontspoort. Het beeld van de zielige vluchteling of de gelukszoeker wilde ik onderuit halen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Özcan Akyol ontvangt vijf vluchtelingen in De Gevluchte Gast (video)

Tot de oorlog in Oekraïne uitbrak had ondernemer Karina Herasimenko uit Kiev een fijn leven. Door de Russische invasie moest ze noodgedwongen afscheid nemen van haar koffiezaken en vluchtte ze samen met haar twee kinderen en haar moeder naar Nederland. Ze schoof aan bij Op1, samen met Özcan Akyol, die haar sprak voor zijn programma De Gevluchte Gast. Akyol: 'Ik wilde het doen omdat je ziet dat het debat in Nederland ontspoort. Het beeld van de zielige vluchteling of de gelukszoeker wilde ik onderuit halen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's