Love Is in the Air gemist? Emotioneel facetime gesprek in Peru (video)

Love Is in the Air gemist? Emotioneel facetime gesprek in Peru (video)

Karina, Richard en hun twee dochters zijn inmiddels aangekomen in het prachtige Peru. Door omstandigheden kunnen ze hun familie voorlopig niet zien, maar gelukkig heeft Robert ten Brink daar een geweldige oplossing voor. Bekijk de beelden van Love Is in the Air hieronder.

Love Is in the Air is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Love Is in the Air terugkijken bij Gids.tv.

<em>Love Is in the Air</em> gemist? Emotioneel facetime gesprek in Peru (video) Karina, Richard en hun twee dochters zijn inmiddels aangekomen in het prachtige Peru. Door omstandigheden kunnen ze hun familie voorlopig niet zien, maar gelukkig heeft Robert ten Brink daar een geweldige oplossing voor. Bekijk de beelden van Love Is in the Air hieronder. Love Is in the Air is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Love Is in the Air terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk ontroerende Love is in the Air beelden met liefdevolle hereniging in Peru Bekijk deze video » Love is in the Air: Karina hoopt op weerzien met haar familie in Peru (video) Bekijk deze video » Bekijk ook Love is in the Air gemist? Dinie mag broers na jaren weer knuffelen Bekijk deze video » Love Is in the Air: Cor kan na 11 jaar weer knuffelen met zussen Wilma en Meta Bekijk deze video »
TV :
Love Is in the Air gemist? Emotioneel facetime gesprek in Peru (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Love Is in the Air gemist? Emotioneel facetime gesprek in Peru (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV