Verslaafd! gemist? Johan en zijn familie krijgen uitslag van de drugstest

Verslaafd! gemist? Johan en zijn familie krijgen uitslag van de drugstest

Donderdag 19 mei 2022 om 09:14

Het is elke keer een spannend moment in het programma Verslaafd!, de uitslag van de drugstest. De familie van Johan ziet een hele andere man, nu hij naar een afkickkliniek is geweest en (vermoedelijk) niet meer gebruikt. Ze hopen dat hun vermoeden wordt bevestigd en dat inderdaad uit de test blijkt dat hij nu clean door het leven gaat...

Bekijk het fragment uit Verslaafd! hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Verslaafd! terugkijken bij Gids.tv.

<em>Verslaafd!</em> gemist? Johan en zijn familie krijgen uitslag van de drugstest Het is elke keer een spannend moment in het programma Verslaafd!, de uitslag van de drugstest. De familie van Johan ziet een hele andere man, nu hij naar een afkickkliniek is geweest en (vermoedelijk) niet meer gebruikt. Ze hopen dat hun vermoeden wordt bevestigd en dat inderdaad uit de test blijkt dat hij nu clean door het leven gaat... Bekijk het fragment uit Verslaafd! hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Verslaafd! terugkijken bij Gids.tv. Woensdag in Verslaafd!: zus van aan alcohol verslaafde Johan breekt tijdens interventie Bekijk deze video » Dave Roelvink: 'In kliniek gezeten voor drank & drugsverslaving' (video) Bekijk deze video »
TV :
Verslaafd! gemist? Johan en zijn familie krijgen uitslag van de drugstest

Actuele video's

Meer actuele video's