Kijk LIVE: debat Tweede Kamer met Mark Rutte over gewiste sms’jes (19 mei)

Kijk LIVE: debat Tweede Kamer met Mark Rutte over gewiste sms’jes (19 mei)

Kijk LIVE: debat Tweede Kamer met Mark Rutte over <em>gewiste sms’jes</em> (19 mei) Kijk in de video hierboven op donderdag 19 mei vanaf 10.15 uur LIVE naar het debat over de gewiste sms’jes van premier Mark Rutte. Mark Rutte ligt weer onder vuur, deze keer omdat hij al jarenlang sms’jes van zijn oude mobiele telefoon wist. GroenLinks-fractievoorzitter Jesse Klaver heeft het debat aangevraagd, na een publicatie van de Volkskrant. Werkwijze Rutte in strijd met de wet?De landsadvocaat heeft de werkwijze van de premier naar buiten gebracht tijdens een rechtszaak die de krant had aangespannen tegen het ministerie van Algemene Zaken, omdat gevraagde informatie niet werd gegeven. Klaver zegt dat het feit dat Rutte zelf zijn berichten verwijdert in strijd is met de wet. Bekijk hier de reactie van Mark Rutte op 'sms-gate' van woensdag. Bekijk het debat met Mark Rutte in de video van Arnews hierboven. Hilarische Lucky TV: 'Mark Rutte sms'te complimenten aan zichzelf' (video) Bekijk deze video » Tech-expert over oude telefoon Mark Rutte: ‘Raar verhaal en gênant’ (Beau) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: debat Tweede Kamer met Mark Rutte over gewiste sms’jes (19 mei)

Kijk in de video hierboven op donderdag 19 mei vanaf 10.15 uur LIVE naar het debat over de gewiste sms’jes van premier Mark Rutte.

Mark Rutte ligt weer onder vuur, deze keer omdat hij al jarenlang sms’jes van zijn oude mobiele telefoon wist. GroenLinks-fractievoorzitter Jesse Klaver heeft het debat aangevraagd, na een publicatie van de Volkskrant.

Werkwijze Rutte in strijd met de wet?
De landsadvocaat heeft de werkwijze van de premier naar buiten gebracht tijdens een rechtszaak die de krant had aangespannen tegen het ministerie van Algemene Zaken, omdat gevraagde informatie niet werd gegeven. Klaver zegt dat het feit dat Rutte zelf zijn berichten verwijdert in strijd is met de wet. Bekijk hier de reactie van Mark Rutte op 'sms-gate' van woensdag.

Bekijk het debat met Mark Rutte in de video van Arnews hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: debat Tweede Kamer met Mark Rutte over gewiste sms’jes (19 mei) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV