RTL Boulevard: 'Nieuwe ontwikkelingen in cold case Sedar Soares uit 2003' (video)

RTL Boulevard: 'Nieuwe ontwikkelingen in cold case Sedar Soares uit 2003' (video)

Donderdag 19 mei 2022 om 19:56

<em>RTL Boulevard</em>: 'Nieuwe ontwikkelingen in <em>cold case</em> Sedar Soares uit 2003' (video) Het is alweer 19 jaar geleden dat de toen 13-jarige Sedar Soares wordt neergeschoten. Aanvankelijk dacht de politie dat hij zou zijn doodgeschoten omdat hij sneeuwballen gooide naar een automobilist, maar toch werd er nooit iemand veroordeeld. Nu, door nieuwe getuigenissen, blijkt dat de onschuldige tiener letterlijk op het verkeerde moment op de verkeerde plek is geweest. En dat maakt het voor de familie zo mogelijk nog ondraaglijker. John van den Heuvel praat je bij in bovenstaande video van De Telegraaf. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
RTL Boulevard: 'Nieuwe ontwikkelingen in cold case Sedar Soares uit 2003' (video)

Het is alweer 19 jaar geleden dat de toen 13-jarige Sedar Soares wordt neergeschoten. Aanvankelijk dacht de politie dat hij zou zijn doodgeschoten omdat hij sneeuwballen gooide naar een automobilist, maar toch werd er nooit iemand veroordeeld. Nu, door nieuwe getuigenissen, blijkt dat de onschuldige tiener letterlijk op het verkeerde moment op de verkeerde plek is geweest. En dat maakt het voor de familie zo mogelijk nog ondraaglijker. John van den Heuvel praat je bij in bovenstaande video van De Telegraaf.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's