Tijl Beckand in RTL Boulevard over De 1% Quiz: 'Spannend Brits format' (video)

Tijl Beckand in RTL Boulevard over De 1% Quiz: 'Spannend Brits format' (video)

Donderdag 19 mei 2022 om 20:00

Tijl Beckand in <em>RTL Boulevard</em> over <em>De 1% Quiz</em>: 'Spannend Brits format' (video) Quizzen met vragen over jaartallen, muzieklegendes en topografie zijn definitief verleden tijd, want Tijl Beckand start deze zaterdag met De 1% Quiz en gaat het helemaal anders doen. Hij toetst daar voor de verandering eens niet op kennis, maar op het gezonde verstand. De winnaars mogen zich voegen bij de felbegeerde en niet al te toegankelijke 1% club. RTL Boulevard sprak de presentator, die vertelde over het spannende Britse format. De nieuwe spelshow De 1% Quiz is vanaf zaterdag 21 mei wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De 1% Quiz terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Tijl Beckand in RTL Boulevard over De 1% Quiz: 'Spannend Brits format' (video)

Quizzen met vragen over jaartallen, muzieklegendes en topografie zijn definitief verleden tijd, want Tijl Beckand start deze zaterdag met De 1% Quiz en gaat het helemaal anders doen. Hij toetst daar voor de verandering eens niet op kennis, maar op het gezonde verstand. De winnaars mogen zich voegen bij de felbegeerde en niet al te toegankelijke 1% club. RTL Boulevard sprak de presentator, die vertelde over het spannende Britse format.

De nieuwe spelshow De 1% Quiz is vanaf zaterdag 21 mei wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De 1% Quiz terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's