EenVandaag gemist? Ook in Nederland meldingen van drogeren door naald

EenVandaag gemist? Ook in Nederland meldingen van drogeren door naald

<em>EenVandaag</em> gemist? Ook in <em>Nederland</em> meldingen van <em>drogeren</em> door naald De laatste week zijn er meerdere meldingen binnengekomen van vrouwen die via een naald gedrogeerd zouden zijn. Het lijkt deskundigen praktisch onmogelijk, maar ook niet uit te sluiten dat het gebeurt. Ook in Nederland zijn meldingen binnengekomen, maar bewijzen zijn er tot nu toe niet. Bekijk het fragment uit EenVandaag hierboven. Bekijk ook EenVandaag gemist? Amerikaan Bill Browder vindt het westen veel te bang voor Rusland Bekijk deze video » EenVandaag gemist? Tessel wist te ontkomen aan een gewelddadige relatie Bekijk deze video »
TV :
EenVandaag gemist? Ook in Nederland meldingen van drogeren door naald

De laatste week zijn er meerdere meldingen binnengekomen van vrouwen die via een naald gedrogeerd zouden zijn. Het lijkt deskundigen praktisch onmogelijk, maar ook niet uit te sluiten dat het gebeurt. Ook in Nederland zijn meldingen binnengekomen, maar bewijzen zijn er tot nu toe niet.

Bekijk het fragment uit EenVandaag hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag gemist? Ook in Nederland meldingen van drogeren door naald of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV