Vandaag Inside gemist? Johan Derksen gebeld door Eva Jinek: "Ze had er vannacht niet van geslapen"

Vandaag Inside gemist? Johan Derksen gebeld door Eva Jinek: "Ze had er vannacht niet van geslapen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen en Eva Jinek hebben het met elkaar aan de stok door vermeende uitspraken die door Jinek zijn gedaan over het stoppen van Vandaag Inside. Johan Derksen was woest op Jinek tijdens de uitzending van donderdag. De twee hebben vandaag met elkaar gebeld om de lucht te klaren.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>Johan Derksen</em> gebeld door Eva Jinek: &quot;Ze had er vannacht niet van geslapen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 20 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen en Eva Jinek hebben het met elkaar aan de stok door vermeende uitspraken die door Jinek zijn gedaan over het stoppen van Vandaag Inside. Johan Derksen was woest op Jinek tijdens de uitzending van donderdag. De twee hebben vandaag met elkaar gebeld om de lucht te klaren. GrapDerksen is vandaag gebeld door Jinek en vertelt dat de talkshow host zich toch wel verontschuldigde: "Ze had er vannacht niet van geslapen", aldus Johan. Ze kan het zichzelf niet meer herinneren dat ze desbetreffende uitspraken heeft gedaan. Mocht dat wel zo zijn geweest, was het als grap bedoelt, zegt ze zelf. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Roxane Knetemann maakt zich boos in Vandaag Inside: "Minister-president: ga het land regeren" Bekijk deze video » Johan Derksen in Vandaag Inside over Mark van Bommel: 'Potentiële toptrainer' Bekijk deze video » Vandaag Inside: Johan Derksen is zijn opblaaspop verloren tijdens storm in Grolloo Bekijk deze video » VI In de Wandelgangen: Wil Roxane Knetemann binnenkort aanschuiven als tafelgast? Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Grap
Derksen is vandaag gebeld door Jinek en vertelt dat de talkshow host zich toch wel verontschuldigde: "Ze had er vannacht niet van geslapen", aldus Johan. Ze kan het zichzelf niet meer herinneren dat ze desbetreffende uitspraken heeft gedaan. Mocht dat wel zo zijn geweest, was het als grap bedoelt, zegt ze zelf.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vandaag Inside gemist? Johan Derksen gebeld door Eva Jinek: "Ze had er vannacht niet van geslapen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV