Even tot Hier gemist? Een "simpel liedje" over Finland en Zweden bij NAVO

Even tot Hier gemist? Een "simpel liedje" over Finland en Zweden bij NAVO

Zaterdag 21 mei 2022 om 23:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even tot Hier van zaterdag 21 mei. Je kunt ook de hele aflevering van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

De landen Zweden en Finland zien het gevaar van Poetin en willen nu ineens wel bij de NAVO. Goed voor de NAVO, maar Erdogan vindt het niet geweldig. Het is volgens dit simpele liedje wel makkelijk: "Erdogan is net Johan, provoceren voor geld."

<em>Even tot Hier</em> gemist? Een &quot;simpel liedje&quot; over Finland en Zweden bij NAVO Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Even tot Hier van zaterdag 21 mei. Je kunt ook de hele aflevering van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. De landen Zweden en Finland zien het gevaar van Poetin en willen nu ineens wel bij de NAVO. Goed voor de NAVO, maar Erdogan vindt het niet geweldig. Het is volgens dit simpele liedje wel makkelijk: "Erdogan is net Johan, provoceren voor geld." Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even tot Hier gemist? Een "simpel liedje" over Finland en Zweden bij NAVO

Bekijk het fragment uit Even tot hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's