Spreek! Nu! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Spreek! Nu! gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Docu: Spreek! Nu!

Spreek! Nu! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is op NPO 1 de speciale uitzending Spreek! Nu! van omroep WNL te zien. Met deze uitzending vragen politie en justitie aandacht voor een oude moordzaak, die ze alsnog willen oplossen. Zij hopen dat de kijker hen daarbij kan helpen. Cold caseIn Spreek! Nu! vertellen politie en justitie ons over een oude, onopgeloste moordzaak - een cold case - waar ze de hulp van de kijker bij kunnen gebruiken. Het betreft de moord op de op dat moment 13-jarige Sedar Soares in 2003. Met deze documentaire wordt een unieke, spraakmakende opsporingsactie gelanceerd om de zaak alsnog op te lossen. PrimeurHet betekent een wereldprimeur en de special is onthullend en ontroerend. Er is medewerking verleend door het rechercheteam, de familie en vrienden van het slachtoffer en er is nooit eerder vertoond beeldmateriaal. Uit de documentaire blijkt dat er een totaal ander verhaal achter deze moordzaak zit, dan altijd is gedacht. Bekijk ook Video: politie vraagt opnieuw aandacht voor zaak Cassandra van Schaijk met camerabeelden Bekijk deze video » EenVandaag: kan verdachte ontvoering Madeleine McCann wel veroordeeld worden? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond is op NPO 1 de speciale uitzending Spreek! Nu! van omroep WNL te zien. Met deze uitzending vragen politie en justitie aandacht voor een oude moordzaak, die ze alsnog willen oplossen. Zij hopen dat de kijker hen daarbij kan helpen.

Cold case
In Spreek! Nu! vertellen politie en justitie ons over een oude, onopgeloste moordzaak - een cold case - waar ze de hulp van de kijker bij kunnen gebruiken. Het betreft de moord op de op dat moment 13-jarige Sedar Soares in 2003. Met deze documentaire wordt een unieke, spraakmakende opsporingsactie gelanceerd om de zaak alsnog op te lossen.

Primeur
Het betekent een wereldprimeur en de special is onthullend en ontroerend. Er is medewerking verleend door het rechercheteam, de familie en vrienden van het slachtoffer en er is nooit eerder vertoond beeldmateriaal. Uit de documentaire blijkt dat er een totaal ander verhaal achter deze moordzaak zit, dan altijd is gedacht.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spreek! Nu! gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV