Louis Theroux: Shooting Joe Exotic

Louis Theroux: Shooting Joe Exotic

Louis Theroux: Shooting Joe Exotic NPO 3 zendt vanavond de fascinerende en bij vlagen huiveringwekkende documentaire Shooting Joe Exotic uit. Deze documentaire is gemaakt door de vermaarde Britse filmer Louis Theroux, die Tiger King Joe Exotic tien jaar na hun eerste ontmoeting weer opzoekt. HuurmoordcomplotHoe kon een dierenverzorger veranderen in een veroordeelde misdadiger? Joe Exotic is schuldig bevonden aan een huurmoordcomplot en meerdere aanklachten van dierenmishandeling. Door de Netflix-serie Tiger King werd hij tegelijkertijd echter een mediafenomeen, en er is een goed gefinancierd campagneteam opgericht om een presidentieel pardon mogelijk te maken. FamiliegeschiedenisLouis Theroux neemt een duik in de familiegeschiedenis van Joe Exotic en ontmoet oude vrienden om uit te zoeken waarom Joe uiteindelijk werd veroordeeld. De mengelmoes van misdaad, mediaspektakel en een dierenrechtencampagne resulteerde uiteindelijk in een 21ste-eeuwse fabel over een cowboy/cultleider, wiens kwetsbaarheid een bron van macht werd. :[broadcast:videos](ids:"398588,394353" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Louis Theroux: Shooting Joe Exotic gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

NPO 3 zendt vanavond de fascinerende en bij vlagen huiveringwekkende documentaire Shooting Joe Exotic uit. Deze documentaire is gemaakt door de vermaarde Britse filmer Louis Theroux, die Tiger King Joe Exotic tien jaar na hun eerste ontmoeting weer opzoekt.

Huurmoordcomplot
Hoe kon een dierenverzorger veranderen in een veroordeelde misdadiger? Joe Exotic is schuldig bevonden aan een huurmoordcomplot en meerdere aanklachten van dierenmishandeling. Door de Netflix-serie Tiger King werd hij tegelijkertijd echter een mediafenomeen, en er is een goed gefinancierd campagneteam opgericht om een presidentieel pardon mogelijk te maken.

Familiegeschiedenis
Louis Theroux neemt een duik in de familiegeschiedenis van Joe Exotic en ontmoet oude vrienden om uit te zoeken waarom Joe uiteindelijk werd veroordeeld. De mengelmoes van misdaad, mediaspektakel en een dierenrechtencampagne resulteerde uiteindelijk in een 21ste-eeuwse fabel over een cowboy/cultleider, wiens kwetsbaarheid een bron van macht werd.

:[broadcast:videos](ids:"398588,394353" title:"Bekijk ook")

Bekijk hier alle video's en artikelen van Louis Theroux


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV