Woede door afzeggen optredens van Snollebollekes: Succes van Rob Kemps in de weg?

Woede door afzeggen optredens van Snollebollekes: Succes van Rob Kemps in de weg?

In Hengevelde zijn ze enorm boos op de Snollebollekes, die een optreden op hun zomerfeest hebben afgezegd vanwege tv-optredens. Ook een statement komt er van de band en lead Rob Kemps niet. Overigens staat wel in het contract met de band dat zij het recht hebben de optredens af te zeggen.

Woede door afzeggen optredens van <em>Snollebollekes</em>: Succes van <em>Rob Kemps</em> in de weg? In Hengevelde zijn ze enorm boos op de Snollebollekes, die een optreden op hun zomerfeest hebben afgezegd vanwege tv-optredens. Ook een statement komt er van de band en lead Rob Kemps niet. Overigens staat wel in het contract met de band dat zij het recht hebben de optredens af te zeggen. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Snollebollekes komt met nieuwe single: Sorry voor de Overlast (RTL Boulevard) Bekijk deze video » 538 Koningsdag: Snollebollekes sluit feest af met knaller Links Rechts Bekijk deze video »
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woede door afzeggen optredens van Snollebollekes: Succes van Rob Kemps in de weg? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV