Zien: President Joe Biden bereid geweld te gebruiken om Taiwan te verdedigden

Zien: President Joe Biden bereid geweld te gebruiken om Taiwan te verdedigden

Maandag 23 mei 2022 om 20:09

De Amerikaanse president Joe Biden zegt dat de Verenigde Staten bereid zijn om geweld te gebruiken om zo Taiwan te verdedigen tegen China. Biden noemt dat een belofte die het land zichzelf heeft opgelegd.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: President <em>Joe Biden</em> bereid geweld te gebruiken om <em>Taiwan</em> te verdedigden De Amerikaanse president Joe Biden zegt dat de Verenigde Staten bereid zijn om geweld te gebruiken om zo Taiwan te verdedigen tegen China. Biden noemt dat een belofte die het land zichzelf heeft opgelegd. Tekst gaat verder onder de video. Wereldnieuws"Dat is wereldnieuws", zegt hoogleraar Rien Segers, "omdat het afwijkt van de policy van de Verenigde Staten tot nu toe." Volgens de woordvoerder van de president zijn de Verenigde Staten toegewijd aan het leveren van militaire steun zodat Taiwan zichzelf kan verdedigen. Bekijk het fragment uit EenVandaag hierboven. Bekijk ook Willem Post over Joe Biden: "Sleept vijftig jaar aan nationale ervaring met zich mee" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: President Joe Biden bereid geweld te gebruiken om Taiwan te verdedigden

Wereldnieuws
"Dat is wereldnieuws", zegt hoogleraar Rien Segers, "omdat het afwijkt van de policy van de Verenigde Staten tot nu toe." Volgens de woordvoerder van de president zijn de Verenigde Staten toegewijd aan het leveren van militaire steun zodat Taiwan zichzelf kan verdedigen.

Bekijk het fragment uit EenVandaag hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's