Zien: Jacob uit B&B Vol Liefde krijgt eigen liefdesprogramma Ware Jacob

Zien: Jacob uit B&B Vol Liefde krijgt eigen liefdesprogramma Ware Jacob

Maandag 23 mei 2022 om 19:55

Zien: Jacob uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> krijgt eigen liefdesprogramma <em>Ware Jacob</em> B&B Vol Liefde-deelnemer Jacob heeft tot dusver maar weinig geluk in de liefde. En met twee coronajaren zat een leuke date er ook niet echt in. Maar de zomer komt eraan en vol goede moed stort Jacob zich weer op zijn Portugese bed and breakfast én zijn zoektocht naar de liefde. Hoe dat gaat, kunnen we allemaal van dichtbij volgen in de nieuwe Videoland-serie Ware Jacob. Ware Jacob is vanaf 15 juli wekelijks te zien bij Videoland. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Jacob uit B&B Vol Liefde krijgt eigen liefdesprogramma Ware Jacob

B&B Vol Liefde-deelnemer Jacob heeft tot dusver maar weinig geluk in de liefde. En met twee coronajaren zat een leuke date er ook niet echt in. Maar de zomer komt eraan en vol goede moed stort Jacob zich weer op zijn Portugese bed and breakfast én zijn zoektocht naar de liefde. Hoe dat gaat, kunnen we allemaal van dichtbij volgen in de nieuwe Videoland-serie Ware Jacob.

Ware Jacob is vanaf 15 juli wekelijks te zien bij Videoland. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's