Familie Gillis: massa is kassa aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: massa is kassa aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Familie Gillis - massa is kassa

Familie Gillis: massa is kassa aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het stuivertje wisselen bij SBS6 gaat vanavond weer door. Na de Meilandjes en Chateau Bijstand is het de beurt aan Peter Gillis en zijn familie in Familie Gillis: massa is kassa. Wat staat ons dit seizoen te wachten? Alle fragmenten uit deze uitzending Zevende seizoen van Familie Gillis: massa is kassa: Peter zet 10.000 stappen (video) Bekijk deze video » ZiekenhuisAan het eind van het vorige seizoen zagen we hoe Peter zijn verjaardag vierde, maar niet lang daarna kreeg hij de schrik van zijn leven. Door zijn overgewicht en de structurele weigering om hier iets aan te veranderen moest Peter met spoed worden opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig bleek het niet fataal en mocht hij al snel weer naar huis. VeranderenNicol vindt echter dat Peter zijn leven nu écht drastisch moet gaan veranderen. Omdat het vakantieseizoen voor de deur staat moet er echter nog veel gebeuren op de parken van de magnaat. Mark ontdekt dat er tientallen televisies ontbreken en hoofd horeca Samir probeert Peter te overtuigen om zijn eigen worstenbroodjes op de menukaart te zetten. Bekijk ook Zien: dit is de gigantische villa die Peter Gillis in Spanje heeft gekocht Bekijk deze video » Peter Gillis over uitslag hersenscan: "Doktertje blij, Petertje blij" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het stuivertje wisselen bij SBS6 gaat vanavond weer door. Na de Meilandjes en Chateau Bijstand is het de beurt aan Peter Gillis en zijn familie in Familie Gillis: massa is kassa. Wat staat ons dit seizoen te wachten?

Ziekenhuis
Aan het eind van het vorige seizoen zagen we hoe Peter zijn verjaardag vierde, maar niet lang daarna kreeg hij de schrik van zijn leven. Door zijn overgewicht en de structurele weigering om hier iets aan te veranderen moest Peter met spoed worden opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig bleek het niet fataal en mocht hij al snel weer naar huis.

Veranderen
Nicol vindt echter dat Peter zijn leven nu écht drastisch moet gaan veranderen. Omdat het vakantieseizoen voor de deur staat moet er echter nog veel gebeuren op de parken van de magnaat. Mark ontdekt dat er tientallen televisies ontbreken en hoofd horeca Samir probeert Peter te overtuigen om zijn eigen worstenbroodjes op de menukaart te zetten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: massa is kassa aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV