Hart van Nederland gemist? Uil vliegt tijdens trouwceremonie weg met ringen

Hart van Nederland gemist? Uil vliegt tijdens trouwceremonie weg met ringen

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Uil vliegt tijdens <em>trouwceremonie</em> weg met ringen Een uil bezorgde een Hoorns echtpaar vandaag een wel heel bijzondere bruiloft. De vogel zou komen aanvliegen met de ringen, maar besloot eieren voor zijn geld te kiezen. De brandweer moest uiteindelijk te hulp schieten om het eigenwijze dier naar beneden te halen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: valwind trekt spoor van vernieling door Zuid-Limburg Bekijk deze video » Video: Dode gevonden door brandweer na woningbrand in Nieuw-Buinen Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een uil bezorgde een Hoorns echtpaar vandaag een wel heel bijzondere bruiloft. De vogel zou komen aanvliegen met de ringen, maar besloot eieren voor zijn geld te kiezen. De brandweer moest uiteindelijk te hulp schieten om het eigenwijze dier naar beneden te halen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland gemist? Uil vliegt tijdens trouwceremonie weg met ringen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV