Hart van Nederland: valwind trekt spoor van vernieling door Zuid-Limburg

Hart van Nederland: valwind trekt spoor van vernieling door Zuid-Limburg

<em>Hart van Nederland</em>: valwind trekt spoor van vernieling door <em>Zuid-Limburg</em> Een windhoos heeft vrijdagmiddag in een half uur tijd een spoor van vernieling aangericht in Zuid-Limburg, meldt de brandweer. Het noodweer hield vooral huis in de voormalige westelijke mijnstreek rond Sittard en Geleen, waar de schade groot is. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: 'Tornado in Noord-Brabant en Limburg zou wel heel leuk zijn' Bekijk deze video » Video: Woning in Zuid-Limburgse Beek staat op instorten na hevig noodweer Bekijk deze video » Hart van Nederland: In Nijmegen en omstreken is geen Vierdaagse-bed meer te krijgen Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een windhoos heeft vrijdagmiddag in een half uur tijd een spoor van vernieling aangericht in Zuid-Limburg, meldt de brandweer. Het noodweer hield vooral huis in de voormalige westelijke mijnstreek rond Sittard en Geleen, waar de schade groot is. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hierboven.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: valwind trekt spoor van vernieling door Zuid-Limburg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV