Khalid & Sophie gemist? Arjan Griffioen over doorbraak in strijd tegen kanker

Khalid & Sophie gemist? Arjan Griffioen over doorbraak in strijd tegen kanker

Dinsdag 24 mei 2022 om 20:32

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? <em>Arjan Griffioen</em> over doorbraak in strijd tegen kanker Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Er is momenteel een doorbraak in de strijd tegen kanker. Hoogleraar oncologie Arjan Griffioen is de grote man achter het onderzoek wat dit resultaat heeft opgeleverd. Op termijn kunnen mogelijk 80% van de kankers genezen worden: "Het lijkt mij het allerbeste om je eigen immuunsysteem op te zetten tegen de kankercellen." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Arjan Griffioen over doorbraak in strijd tegen kanker

Er is momenteel een doorbraak in de strijd tegen kanker. Hoogleraar oncologie Arjan Griffioen is de grote man achter het onderzoek wat dit resultaat heeft opgeleverd. Op termijn kunnen mogelijk 80% van de kankers genezen worden: "Het lijkt mij het allerbeste om je eigen immuunsysteem op te zetten tegen de kankercellen."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's