Andy Kraag in Op1 over wapens door 3D-printer: "Blauwdrukken om wapens te maken niet verboden"

Andy Kraag in Op1 over wapens door 3D-printer: "Blauwdrukken om wapens te maken niet verboden"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Andy Kraag</em> in <em>Op1</em> over wapens door 3D-printer: &quot;Blauwdrukken om wapens te maken niet verboden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Recherchebaas Andy Kraag komt tijdens zijn werk tegenwoordig steeds meer wapens tegen die gemaakt zijn met een 3D-printer. Hij wil een aanpassing van de wet realiseren, hij denkt dat softwareontwikkelaars ook een steentje bij kunnen dragen: "Het punt is dat wat er nu niet verboden is, dat zijn die blauwdrukken die gebruikt worden om dit soort wapens te maken." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Suse van Kleef in Op1 over kritiek Boris Johnson: "Zijn verdedigingstechniek wordt dunner" Bekijk deze video » Andy Kraag in Op1 over wapens via 3D-printer: "Spreekt andere doelgroep aan" Bekijk deze video » Op1: Erik Mouthaan is apetrots op zijn gewonnen Tegel voor z'n Capitool-verslag Bekijk deze video »
Talkshow :
Andy Kraag in Op1 over wapens door 3D-printer: "Blauwdrukken om wapens te maken niet verboden"

Recherchebaas Andy Kraag komt tijdens zijn werk tegenwoordig steeds meer wapens tegen die gemaakt zijn met een 3D-printer. Hij wil een aanpassing van de wet realiseren, hij denkt dat softwareontwikkelaars ook een steentje bij kunnen dragen: "Het punt is dat wat er nu niet verboden is, dat zijn die blauwdrukken die gebruikt worden om dit soort wapens te maken."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Andy Kraag in Op1 over wapens door 3D-printer: "Blauwdrukken om wapens te maken niet verboden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV