Wierd Duk in Vandaag Inside over Russische protesten tegen oorlog: "Er broeit wel wat"

Wierd Duk in Vandaag Inside over Russische protesten tegen oorlog: "Er broeit wel wat"

Woensdag 25 mei 2022 om 08:46

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 24 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Wierd Duk in <em>Vandaag Inside</em> over Russische protesten tegen oorlog: &quot;Er broeit wel wat&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 24 mei. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Ruslandkenner Wierd Duk schoof dinsdagavond aan in Vandaag Inside om weer een update te geven over de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Dit keer kwam vooral het Russische verzet tegen de oorlog ter sprake, zoals beelden van een concert waar het publiek massaal "Fuck de oorlog!" roept. "Er broeit wel wat," aldus Duk. Volgens hem is het vooral de jongere generatie die hun toekomst in duigen ziet vallen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Ruslandkenner Wierd Duk schoof dinsdagavond aan in Vandaag Inside om weer een update te geven over de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Dit keer kwam vooral het Russische verzet tegen de oorlog ter sprake, zoals beelden van een concert waar het publiek massaal "Fuck de oorlog!" roept. "Er broeit wel wat," aldus Duk. Volgens hem is het vooral de jongere generatie die hun toekomst in duigen ziet vallen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's