Zien: Hugo de Jonge zingt You'll never walk alone voor Feyenoord

Zien: Hugo de Jonge zingt You'll never walk alone voor Feyenoord

Woensdag 25 mei 2022 om 15:30

Feyenoord kan vanavond eindelijk weer eens een internationale prijs in de wacht slepen, wanneer de Rotterdamse voetbalclub de finale van de Europa League speelt. Ook de minsters leven mee.

Enthousiasme in Den Haag
Hugo de Jonge steekt niet onder stoelen of banken dat hij hoopt dat de Rotterdammers winnen. Voor de ministerraad spreekt RTL Boulevard met Hugo en hij zingt zelfs een liedje. Ook Rob Jetten is enthousiast over de Europa League-finale tegen AS Roma. Hij heeft zijn Feyenoord-shirt al in de auto liggen.

Bekijk de RTL Boulevard-beelden van een zingende Hugo de Jonge hieronder.

Zien: <em>Hugo de Jonge</em> zingt <em>You'll never walk alone</em> voor Feyenoord Feyenoord kan vanavond eindelijk weer eens een internationale prijs in de wacht slepen, wanneer de Rotterdamse voetbalclub de finale van de Europa League speelt. Ook de minsters leven mee. Enthousiasme in Den HaagHugo de Jonge steekt niet onder stoelen of banken dat hij hoopt dat de Rotterdammers winnen. Voor de ministerraad spreekt RTL Boulevard met Hugo en hij zingt zelfs een liedje. Ook Rob Jetten is enthousiast over de Europa League-finale tegen AS Roma. Hij heeft zijn Feyenoord-shirt al in de auto liggen. Bekijk de RTL Boulevard-beelden van een zingende Hugo de Jonge hieronder. Bekijk ook Rob Jetten trekt na ministerraad direct Feyenoord shirt aan: "Ligt in mijn auto" (video) Bekijk deze video » Lee Towers zingt voor AS Roma - Feyenoord 'You'll never walk alone' in De Kuip (WNL) Bekijk deze video »
Show :
Zien: Hugo de Jonge zingt You'll never walk alone voor Feyenoord

Actuele video's

Meer actuele video's