Nieuw seizoen Boerderij van Dorst: Maakt Katja Schuurman een paddotripje? (video)

Nieuw seizoen Boerderij van Dorst: Maakt Katja Schuurman een paddotripje? (video)

Raven van Dorst is vanaf komende zondag (29 mei) terug met een nieuw seizoen van Boerderij van Dorst. Dit keer trekt Raven zich terug op het platteland met o.a. Katja Schuurman en Douwe Bob.

Paddotripje?
In de eerste aflevering komen illusionist Hans Klok en actrice Eva Crutzen langs. In de video, die Raven zelf deelt op haar Instagram, zien we de eerste beelden van deze twee gasten. Ook zien we Katja Schuurman in de promo voorbijkomen waarmee Raven misschien wel een paddotripje gaat maken. Bekijk de beelden hieronder.

Het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst is vanaf zondag 29 mei wekelijks rond 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Boerderij van Dorst</em>: Maakt <em>Katja Schuurman</em> een paddotripje? (video) Raven van Dorst is vanaf komende zondag (29 mei) terug met een nieuw seizoen van Boerderij van Dorst. Dit keer trekt Raven zich terug op het platteland met o.a. Katja Schuurman en Douwe Bob. Paddotripje?In de eerste aflevering komen illusionist Hans Klok en actrice Eva Crutzen langs. In de video, die Raven zelf deelt op haar Instagram, zien we de eerste beelden van deze twee gasten. Ook zien we Katja Schuurman in de promo voorbijkomen waarmee Raven misschien wel een paddotripje gaat maken. Bekijk de beelden hieronder. Het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst is vanaf zondag 29 mei wekelijks rond 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Raven van Dorst opgesloten in toilethok: "Sluit haar op" (Boederij van Dorst) Bekijk deze video » Zien: Stefano Keizers valt uit autoraam in Boerderij van Dorst Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Boerderij van Dorst: Maakt Katja Schuurman een paddotripje? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV