Nieuw seizoen Boerderij van Dorst: Maakt Katja Schuurman een paddotripje? (video)

Nieuw seizoen Boerderij van Dorst: Maakt Katja Schuurman een paddotripje? (video)

Woensdag 25 mei 2022 om 15:20

Raven van Dorst is vanaf komende zondag (29 mei) terug met een nieuw seizoen van Boerderij van Dorst. Dit keer trekt Raven zich terug op het platteland met o.a. Katja Schuurman en Douwe Bob.

Paddotripje?
In de eerste aflevering komen illusionist Hans Klok en actrice Eva Crutzen langs. In de video, die Raven zelf deelt op haar Instagram, zien we de eerste beelden van deze twee gasten. Ook zien we Katja Schuurman in de promo voorbijkomen waarmee Raven misschien wel een paddotripje gaat maken. Bekijk de beelden hieronder.

Het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst is vanaf zondag 29 mei wekelijks rond 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Boerderij van Dorst</em>: Maakt <em>Katja Schuurman</em> een paddotripje? (video) Raven van Dorst is vanaf komende zondag (29 mei) terug met een nieuw seizoen van Boerderij van Dorst. Dit keer trekt Raven zich terug op het platteland met o.a. Katja Schuurman en Douwe Bob. Paddotripje?In de eerste aflevering komen illusionist Hans Klok en actrice Eva Crutzen langs. In de video, die Raven zelf deelt op haar Instagram, zien we de eerste beelden van deze twee gasten. Ook zien we Katja Schuurman in de promo voorbijkomen waarmee Raven misschien wel een paddotripje gaat maken. Bekijk de beelden hieronder. Het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst is vanaf zondag 29 mei wekelijks rond 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's