Robbert Dijkgraaf in BEAU: "Ongehoord Nederland problematisch"

Robbert Dijkgraaf in BEAU: "Ongehoord Nederland problematisch"

Donderdag 26 mei 2022 om 09:28

Mediaminister Robbert Dijkgraaf uit woensdag bij BEAU kritiek op Ongehoord Nederland, de zender van Arnold Karskens. In zijn jacht op desinformatie komt de zender ter sprake, volgens Dijkgraaf "problematisch".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

<em>Robbert Dijkgraaf</em> in <em>BEAU</em>: &quot;Ongehoord Nederland problematisch&quot; Mediaminister Robbert Dijkgraaf uit woensdag bij BEAU kritiek op Ongehoord Nederland, de zender van Arnold Karskens. In zijn jacht op desinformatie komt de zender ter sprake, volgens Dijkgraaf "problematisch". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 24 mei. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Krachten en tegenkrachten"Als burger vind ik dat problematisch", zegt Dijkgraaf - die overigens zelf niet over dat dossier gaat - in BEAU. Toch vindt de minister dat ze mogen bestaan: "Je hebt krachten en tegenkrachten. Je moet juist het tegengeluid, het positieve geluid verder ondersteunen." Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Robbert Dijkgraaf in BEAU: "Ongehoord Nederland problematisch"

Krachten en tegenkrachten
"Als burger vind ik dat problematisch", zegt Dijkgraaf - die overigens zelf niet over dat dossier gaat - in BEAU. Toch vindt de minister dat ze mogen bestaan: "Je hebt krachten en tegenkrachten. Je moet juist het tegengeluid, het positieve geluid verder ondersteunen."

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's