Lang Leve De Liefde: Liyah vindt schilderij van André ‘horror’ en wil vluchten

Lang Leve De Liefde: Liyah vindt schilderij van André ‘horror’ en wil vluchten

In Lang Leve De Liefde leren André en Liyah elkaar beter kennen tijdens een schildersessie. André doet erg zijn best om het oog van zijn date na te schilderen, maar Liyah is niet bepaald enthousiast. Sterker nog, ze associeert het kunstwerk met een ‘nachtmerrie’ en horror’. “Het maakt iets in me los, en dat is de drang om te vluchten.”

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Liyah vindt schilderij van André ‘horror’ en wil vluchten In Lang Leve De Liefde leren André en Liyah elkaar beter kennen tijdens een schildersessie. André doet erg zijn best om het oog van zijn date na te schilderen, maar Liyah is niet bepaald enthousiast. Sterker nog, ze associeert het kunstwerk met een ‘nachtmerrie’ en horror’. “Het maakt iets in me los, en dat is de drang om te vluchten.” Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Vrouw voelt zich niet fysiek aangetrokken tot haar date: "Zou jij op mij vallen?" (LLDL) Bekijk deze video » LLDL: Geblinddoekte Liyah keurt haar date al af bij het horen van deze hobby (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: Liyah vindt schilderij van André ‘horror’ en wil vluchten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV