Video: ABBA-leden samen op rode loper voor aftrap Voyage-concertreeks

Video: ABBA-leden samen op rode loper voor aftrap Voyage-concertreeks

Donderdag 26 mei 2022 om 20:55

ABBA is terug! Vorig jaar kwam de Zweedse band met hun eerste studioalbum in veertig jaar en vrijdag begint de veelbelovende ABBA-Voyage concertreeks in Londen. Vanavond stonden de ABBA-leden voor het eerste sinds lange tijd weer samen op de rode loper.

Lees verder onder de video.

Video: ABBA-leden samen op rode loper voor aftrap <em>Voyage</em>-concertreeks ABBA is terug! Vorig jaar kwam de Zweedse band met hun eerste studioalbum in veertig jaar en vrijdag begint de veelbelovende ABBA-Voyage concertreeks in Londen. Vanavond stonden de ABBA-leden voor het eerste sinds lange tijd weer samen op de rode loper. Lees verder onder de video. ConcertenDe Voyage-concertreeks gaat vrijdag definief van start. Jarenlang hebben Agnetha, Anni-Fried, Björn en Benny aan de concerten gewerkt, waar ze als 'hologrammen 2.0' te zien zijn. Op de rode loper reageerde Anni-Fried op alle hernieuwde aandacht sinds het uitbrengen van Voyage eind vorig jaar: 'Het is overweldigend, geen van ons had verwacht dat we nog zouden samenwerken.' Bekijk de video van het Instagramaccount van ABBA Voyage hierboven.

Concerten
De Voyage-concertreeks gaat vrijdag definief van start. Jarenlang hebben Agnetha, Anni-Fried, Björn en Benny aan de concerten gewerkt, waar ze als 'hologrammen 2.0' te zien zijn. Op de rode loper reageerde Anni-Fried op alle hernieuwde aandacht sinds het uitbrengen van Voyage eind vorig jaar: 'Het is overweldigend, geen van ons had verwacht dat we nog zouden samenwerken.'

Bekijk de video van het Instagramaccount van ABBA Voyage hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's