Vandaag Inside: Valentijn Driessen vind Dessers geen vier miljoen waard

Vandaag Inside: Valentijn Driessen vind Dessers geen vier miljoen waard

Vrijdag 27 mei 2022 om 09:05

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em>: Valentijn Driessen vind <em>Dessers</em> geen vier miljoen waard Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Valentijn Driessen heeft - net als zo'n beetje iedere andere voetballiefhebber in Nederland - gekeken naar de finale van Feyenoord in de Conference League. Hij is tot de conclusie gekomen dat Cyriel Dessers niet de spits is die Feyenoord nodig heeft: "Die is echt geen vier miljoen waard hoor!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Valentijn Driessen heeft - net als zo'n beetje iedere andere voetballiefhebber in Nederland - gekeken naar de finale van Feyenoord in de Conference League. Hij is tot de conclusie gekomen dat Cyriel Dessers niet de spits is die Feyenoord nodig heeft: "Die is echt geen vier miljoen waard hoor!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's