Ondertussen aan de Hofvijver gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ondertussen aan de Hofvijver gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Ondertussen aan de Hofvijver

Ondertussen aan de Hofvijver gemist? Bekijk hier de hele uitzending Eens per kwartaal brengt Splinter Chabot een bezoek aan het Binnenhof in Ondertussen aan de Hofvijver, om te zien hoe de verbouwing van het politieke centrum van Nederland vordert. Hoe staan de zaken ervoor? Hans WiegelVoor het allereerst is de toegang tot het Binnenhof gesloten. En dat voor minstens vijf jaar. Prominente oud-politici Hans Wiegel en Jeltje van Nieuwenhoven keren nog een keer terug naar hun oude werkplek. Hans Wiegel wil graag nog een keer het torentje zien, nu het nog in gebruik is. BewonersPresentator Splinter Chabot gaat ook op bezoek bij de laatste bewoners van het Binnenhof. Er woonden tot niet zo lang geleden mensen aan de kant van de Eerste Kamer. Terwijl er gestemd werd over belangrijke zaken, hing de vrouw des huizes de schone was uit het raam. Bekijk ook Talkshow M gemist? Splinter Chabot over nieuw programma Ondertussen aan de Hofvijver Bekijk deze video » Op1 gemist? Ron Fresen bijna op de vuist met Paul Jansen van de Telegraaf Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Eens per kwartaal brengt Splinter Chabot een bezoek aan het Binnenhof in Ondertussen aan de Hofvijver, om te zien hoe de verbouwing van het politieke centrum van Nederland vordert. Hoe staan de zaken ervoor?

Hans Wiegel
Voor het allereerst is de toegang tot het Binnenhof gesloten. En dat voor minstens vijf jaar. Prominente oud-politici Hans Wiegel en Jeltje van Nieuwenhoven keren nog een keer terug naar hun oude werkplek. Hans Wiegel wil graag nog een keer het torentje zien, nu het nog in gebruik is.

Bewoners
Presentator Splinter Chabot gaat ook op bezoek bij de laatste bewoners van het Binnenhof. Er woonden tot niet zo lang geleden mensen aan de kant van de Eerste Kamer. Terwijl er gestemd werd over belangrijke zaken, hing de vrouw des huizes de schone was uit het raam.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ondertussen aan de Hofvijver

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ondertussen aan de Hofvijver gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV