Pointer special gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Pointer special gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Pointer special gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze Pointer Special richt het onderzoeksteam zich op conservatief-christelijke organisaties, orthodox katholieken, gereformeerden en evangelicalen. Waarom? Deze groeperingen treden samen op tegen genderidentiteit, seksuele diversiteit en de 'homolobby'. BespreekbaarDe organisaties proberen met de tijdgeest mee te gaan, want homogenezingen zijn volgens hen passé. Ook zijn homogevoelens bespreekbaar. Alleen als je je er maar niet naar gedraagt, is de boodschap van de twee jaar geleden opgerichte organisatie Bijbels Beraad Man/Vrouw. Niet verenigbaarHomoseksualiteit is niet verenigbaar met de bijbel, het huwelijk is voorbehouden aan één man en één vrouw, vertelt de organisatie tijdens gastcolleges. Via de aangesloten hulpverleningsinstanties en scholenvereniging weet Bijbels Beraad duizenden jongeren te bereiken. :[broadcast:videos](ids:"421770,421580" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.
Vrijdag 27 mei 2022 om 21:30

In deze Pointer Special richt het onderzoeksteam zich op conservatief-christelijke organisaties, orthodox katholieken, gereformeerden en evangelicalen. Waarom? Deze groeperingen treden samen op tegen genderidentiteit, seksuele diversiteit en de 'homolobby'.

Bespreekbaar
De organisaties proberen met de tijdgeest mee te gaan, want homogenezingen zijn volgens hen passé. Ook zijn homogevoelens bespreekbaar. Alleen als je je er maar niet naar gedraagt, is de boodschap van de twee jaar geleden opgerichte organisatie Bijbels Beraad Man/Vrouw.

Niet verenigbaar
Homoseksualiteit is niet verenigbaar met de bijbel, het huwelijk is voorbehouden aan één man en één vrouw, vertelt de organisatie tijdens gastcolleges. Via de aangesloten hulpverleningsinstanties en scholenvereniging weet Bijbels Beraad duizenden jongeren te bereiken.

:[broadcast:videos](ids:"421770,421580" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's