Zien: Sjoerd den Daas in Khalid & Sophie over Oeigoeren in Chinese strafkampen

Zien: Sjoerd den Daas in Khalid & Sophie over Oeigoeren in Chinese strafkampen

Vrijdag 27 mei 2022 om 19:44

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Sjoerd den Daas</em> in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over Oeigoeren in Chinese strafkampen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Deze week is China volop in het nieuws. Oeigoeren uit strafkampen kregen een gezicht én corona blijft er aan de orde van de dag omdat het zero-covid beleid nog lang niet ten einde is. NOS-correspondent Sjoerd den Daas vertelt in Khalid & Sophie over de onthullingen: "Deze documenten zijn ook denk ik niet geheel toevallig deze week gelekt." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Sjoerd den Daas in Khalid & Sophie over Oeigoeren in Chinese strafkampen

Deze week is China volop in het nieuws. Oeigoeren uit strafkampen kregen een gezicht én corona blijft er aan de orde van de dag omdat het zero-covid beleid nog lang niet ten einde is. NOS-correspondent Sjoerd den Daas vertelt in Khalid & Sophie over de onthullingen: "Deze documenten zijn ook denk ik niet geheel toevallig deze week gelekt."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's