Hier zijn de Van Rossems gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hier zijn de Van Rossems gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Slot: Hier zijn de Van Rossems

Hier zijn de Van Rossems gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van Hier zijn de Van Rossems te zien op NPO 2. Of het programma nog terugkomt zal nog moeten blijken, want Sis is onlangs op 77-jarige leeftijd overleden. In deze laatste aflevering bezoeken de Van Rossems Zierikzee. Laatste keerIn april 2022 bezochten Maarten, Sis en Vincent Zierikzee. Door het overlijden van Sis bleek dit de laatste keer dat de Van Rossems samen op stap gingen. Zierikzee mag dan niet groot zijn, de Zeeuwse stad heeft een imposant aantal monumentale plekken en gebouwen. En een rijke geschiedenis bovendien, waarin het water een grote rol speelt. Dikke TorenDe Van Rossems belichten die geschiedenis terwijl ze Zierikzee op hun eigen wijze verkennen. Ze bezoeken onder meer het Stadhuismuseum, nemen de gezichtsbepalende Dikke Toren onder de loep en kunnen uiteraard ook niet om de Zeelandbrug heen. In het nabijgelegen Ouwerkerk brengen ze een bezoek aan het Watersnoodmuseum. Bekijk ook Maarten van Rossem reageert op overlijden Sis: 'Was zelfs op journaal, dat had ze leuk gevonden' (video) Bekijk deze video » Hier zijn de Van Rossems: bekijk mooie beelden van overleden Sis van Rossem Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond is de laatste aflevering van Hier zijn de Van Rossems te zien op NPO 2. Of het programma nog terugkomt zal nog moeten blijken, want Sis is onlangs op 77-jarige leeftijd overleden. In deze laatste aflevering bezoeken de Van Rossems Zierikzee.

Laatste keer
In april 2022 bezochten Maarten, Sis en Vincent Zierikzee. Door het overlijden van Sis bleek dit de laatste keer dat de Van Rossems samen op stap gingen. Zierikzee mag dan niet groot zijn, de Zeeuwse stad heeft een imposant aantal monumentale plekken en gebouwen. En een rijke geschiedenis bovendien, waarin het water een grote rol speelt.

Dikke Toren
De Van Rossems belichten die geschiedenis terwijl ze Zierikzee op hun eigen wijze verkennen. Ze bezoeken onder meer het Stadhuismuseum, nemen de gezichtsbepalende Dikke Toren onder de loep en kunnen uiteraard ook niet om de Zeelandbrug heen. In het nabijgelegen Ouwerkerk brengen ze een bezoek aan het Watersnoodmuseum.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hier zijn de Van Rossems


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV