Hier zijn de Van Rossems gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hier zijn de Van Rossems gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hier zijn de Van Rossems gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van Hier zijn de Van Rossems te zien op NPO 2. Of het programma nog terugkomt zal nog moeten blijken, want Sis is onlangs op 77-jarige leeftijd overleden. In deze laatste aflevering bezoeken de Van Rossems Zierikzee. Laatste keerIn april 2022 bezochten Maarten, Sis en Vincent Zierikzee. Door het overlijden van Sis bleek dit de laatste keer dat de Van Rossems samen op stap gingen. Zierikzee mag dan niet groot zijn, de Zeeuwse stad heeft een imposant aantal monumentale plekken en gebouwen. En een rijke geschiedenis bovendien, waarin het water een grote rol speelt. Dikke TorenDe Van Rossems belichten die geschiedenis terwijl ze Zierikzee op hun eigen wijze verkennen. Ze bezoeken onder meer het Stadhuismuseum, nemen de gezichtsbepalende Dikke Toren onder de loep en kunnen uiteraard ook niet om de Zeelandbrug heen. In het nabijgelegen Ouwerkerk brengen ze een bezoek aan het Watersnoodmuseum. :[broadcast:videos](ids:"450369,450284" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanavond is de laatste aflevering van Hier zijn de Van Rossems te zien op NPO 2. Of het programma nog terugkomt zal nog moeten blijken, want Sis is onlangs op 77-jarige leeftijd overleden. In deze laatste aflevering bezoeken de Van Rossems Zierikzee.

Laatste keer
In april 2022 bezochten Maarten, Sis en Vincent Zierikzee. Door het overlijden van Sis bleek dit de laatste keer dat de Van Rossems samen op stap gingen. Zierikzee mag dan niet groot zijn, de Zeeuwse stad heeft een imposant aantal monumentale plekken en gebouwen. En een rijke geschiedenis bovendien, waarin het water een grote rol speelt.

Dikke Toren
De Van Rossems belichten die geschiedenis terwijl ze Zierikzee op hun eigen wijze verkennen. Ze bezoeken onder meer het Stadhuismuseum, nemen de gezichtsbepalende Dikke Toren onder de loep en kunnen uiteraard ook niet om de Zeelandbrug heen. In het nabijgelegen Ouwerkerk brengen ze een bezoek aan het Watersnoodmuseum.

:[broadcast:videos](ids:"450369,450284" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's