Sophie Cross gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sophie Cross gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sophie Cross gemist? Bekijk hier de hele uitzending De Franse misdaad-/thrillerserie Sophie Cross is vanaf vanavond drie zaterdagen met een aflevering van speelfilmlengte te zien op NPO 3. In de serie volgen we de briljante advocate Sophie Cross, die plotseling in een nachtmerrie belandt. Zomerse dagSophie Cross beleeft samen met haar vijfjarige zoontje Arthur Leclercq een heerlijke, zonnige zomerdag in hun huis bij een meer. Als Sophie even de aandacht verliest is haar zoontje plotseling spoorloos verdwenen. Uit pure wanhoop besluit Sophie haar carrière als advocate op te geven. PolitieZe maakt een carrièreswitch naar de politie, waar haar man Thomas ook werkt. Bij haar eerste zaak wordt na een aanrijding een lijk aangetroffen in de achterbak van de auto van een bekende dealer. Sophie probeert haar plek in het team te verdienen en duikt in de zaak. :[broadcast:videos](ids:"453972,444352" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

De Franse misdaad-/thrillerserie Sophie Cross is vanaf vanavond drie zaterdagen met een aflevering van speelfilmlengte te zien op NPO 3. In de serie volgen we de briljante advocate Sophie Cross, die plotseling in een nachtmerrie belandt.

Zomerse dag
Sophie Cross beleeft samen met haar vijfjarige zoontje Arthur Leclercq een heerlijke, zonnige zomerdag in hun huis bij een meer. Als Sophie even de aandacht verliest is haar zoontje plotseling spoorloos verdwenen. Uit pure wanhoop besluit Sophie haar carrière als advocate op te geven.

Politie
Ze maakt een carrièreswitch naar de politie, waar haar man Thomas ook werkt. Bij haar eerste zaak wordt na een aanrijding een lijk aangetroffen in de achterbak van de auto van een bekende dealer. Sophie probeert haar plek in het team te verdienen en duikt in de zaak.

:[broadcast:videos](ids:"453972,444352" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's