Ruben Nicolai over eerste aflevering Domino Challenge: "Heel indrukwekkend"

Ruben Nicolai over eerste aflevering Domino Challenge: "Heel indrukwekkend"

Domino Challenge gemist? Kijk vanaf 28 mei elke aflevering terug via Gids.tv.

Zaterdagavond kun je op RTL 4 kijken naar de eerste aflevering van Domino Challenge. Een nieuwe spelshow waarin, je raadt het al, verschillende teams de uitdaging aangaan om de vetste bouwwerken van dominosteentjes te maken. En dat allemaal onder leiding van Ruben Nicolai.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ruben Nicolai</em> over eerste aflevering <em>Domino Challenge</em>: &quot;Heel indrukwekkend&quot; Domino Challenge gemist? Kijk vanaf 28 mei elke aflevering terug via Gids.tv. Zaterdagavond kun je op RTL 4 kijken naar de eerste aflevering van Domino Challenge. Een nieuwe spelshow waarin, je raadt het al, verschillende teams de uitdaging aangaan om de vetste bouwwerken van dominosteentjes te maken. En dat allemaal onder leiding van Ruben Nicolai. Tekst gaat verder onder de video. IndrukwekkendDe beste dominobouwers van Nederland nemen het in een zenuwslopende competitie tegen elkaar op. Presentator Ruben Nicolai vertelt in RTL Boulevard over het programma: "Ze bouwen echt de meest bizarre dingen, het is heel indrukwekkend." De nieuwe spelshow Domino Challenge is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ruben Nicolai over eerste aflevering Domino Challenge: "Heel indrukwekkend"

Indrukwekkend
De beste dominobouwers van Nederland nemen het in een zenuwslopende competitie tegen elkaar op. Presentator Ruben Nicolai vertelt in RTL Boulevard over het programma: "Ze bouwen echt de meest bizarre dingen, het is heel indrukwekkend."

De nieuwe spelshow Domino Challenge is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV