Zien: Rinus VeeKay maakt flinke crash en is eerste uitvaller Indy 500

Zien: Rinus VeeKay maakt flinke crash en is eerste uitvaller Indy 500

Zondag 29 mei 2022 om 20:01

Rinus 'VeeKay' van Kalmthout heeft de Indianapolis 500 helaas niet kunnen winnen. In ronde 39 ging het helemaal mis voor de Nederlander, die een flinke tankslapper kreeg en hard in de muur belandde. VeeKay was net via Scott Dixon was opgerukt naar P2.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Rinus VeeKay</em> maakt flinke <em>crash</em> en is eerste uitvaller <em>Indy 500</em> Rinus 'VeeKay' van Kalmthout heeft de Indianapolis 500 helaas niet kunnen winnen. In ronde 39 ging het helemaal mis voor de Nederlander, die een flinke tankslapper kreeg en hard in de muur belandde. VeeKay was net via Scott Dixon was opgerukt naar P2. Tekst gaat verder onder de video. Waar kijk je de IndyCar?De races van de IndyCar zijn (vrijwel) altijd te zien op het themakanaal van Ziggo: Ziggo Sport Racing. Ditmaal is de race ook voor de abonnees van Ziggo te zien op kanaal 14. Het commentaar van de IndyCar komt van René Hoogterp. De Indycar Indy 500 is zondag 29 mei om 18.45 uur te zien op Ziggo Sport (Select) en Ziggo Sport Racing. De samenvatting van de Indycar-race is na de race te zien op Gids.tv.
Autosport :
Zien: Rinus VeeKay maakt flinke crash en is eerste uitvaller Indy 500

Waar kijk je de IndyCar?
De races van de IndyCar zijn (vrijwel) altijd te zien op het themakanaal van Ziggo: Ziggo Sport Racing. Ditmaal is de race ook voor de abonnees van Ziggo te zien op kanaal 14. Het commentaar van de IndyCar komt van René Hoogterp.

De Indycar Indy 500 is zondag 29 mei om 18.45 uur te zien op Ziggo Sport (Select) en Ziggo Sport Racing. De samenvatting van de Indycar-race is na de race te zien op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's