College Tour gemist? Lex Hoefsloot bouwt auto die rijdt op zonne-energie

College Tour gemist? Lex Hoefsloot bouwt auto die rijdt op zonne-energie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van zondag 29 mei. Je kunt de hele uitzending van College Tour terugkijken via Gids.tv.

Lex Hoefsloot is medeoprichter van het bedrijf Lightyear. De jonge ondernemer ontdekte op zijn twaalfde welke enorme gevolgen klimaatverandering kan hebben en hij besloot hier wat aan te doen. Daarom bouwt hij een auto die rijdt op zonne-energie.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>College Tour</em> gemist? <em>Lex Hoefsloot</em> bouwt auto die rijdt op <em>zonne-energie</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van College Tour van zondag 29 mei. Je kunt de hele uitzending van College Tour terugkijken via Gids.tv. Lex Hoefsloot is medeoprichter van het bedrijf Lightyear. De jonge ondernemer ontdekte op zijn twaalfde welke enorme gevolgen klimaatverandering kan hebben en hij besloot hier wat aan te doen. Daarom bouwt hij een auto die rijdt op zonne-energie. Tekst gaat verder onder de video. Auto op zonne-energieDeze zomer rollen de eerste zonneauto's, geheel voorzien van zonnepanelen, uit de fabriek: "We hebben in 2040 twee miljard auto's op deze planeet en al die twee miljard auto's moeten tegen die tijd wel echt duurzaam zijn." Bekijk het fragment van College Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending College Tour gemist? Lex Hoefsloot maakte als kind al tekeningen van auto's Bekijk deze video » Lex Hoefsloot in College Tour: "Elon Musk is een hele belangrijke inspiratiebron" Bekijk deze video » Collge Tour gemist? In 2035 kan iedereen duurzaam aan het rijden zijn Bekijk deze video » College Tour gemist? Lex Hoefhof kritisch op huidige regelgeving technologie Bekijk deze video »
TV :
College Tour gemist? Lex Hoefsloot bouwt auto die rijdt op zonne-energie

Auto op zonne-energie
Deze zomer rollen de eerste zonneauto's, geheel voorzien van zonnepanelen, uit de fabriek: "We hebben in 2040 twee miljard auto's op deze planeet en al die twee miljard auto's moeten tegen die tijd wel echt duurzaam zijn."

Bekijk het fragment van College Tour hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van College Tour terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV