Tim de Wit lovend over docu Queen Elizabeth: "Heel bijzonder inkijkje in familie"

Tim de Wit lovend over docu Queen Elizabeth: "Heel bijzonder inkijkje in familie"

Maandag 30 mei 2022 om 08:37

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tim de Wit</em> lovend over docu <em>Queen Elizabeth</em>: &quot;Heel bijzonder inkijkje in familie&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 29 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Ter gelegenheid van het 70-jarige jubileum van Queen Elizabeth II op de Britse troon heeft de BBC de documentaire Elizabeth: The Unseen Queen geproduceerd. Correspondent Tim de Wit is aan tafel bij Humberto lovend over de film, die volgens hem een uniek inkijkje biedt in de Britse koninklijke familie. De documentaire focust zich vooral op de periode 1926-1953, de jonge jaren van Elizabeth vóór ze de troon besteeg. In Humberto krijgen we al enkele bijzondere fragmenten uit de film te zien. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tim de Wit lovend over docu Queen Elizabeth: "Heel bijzonder inkijkje in familie"

Ter gelegenheid van het 70-jarige jubileum van Queen Elizabeth II op de Britse troon heeft de BBC de documentaire Elizabeth: The Unseen Queen geproduceerd. Correspondent Tim de Wit is aan tafel bij Humberto lovend over de film, die volgens hem een uniek inkijkje biedt in de Britse koninklijke familie. De documentaire focust zich vooral op de periode 1926-1953, de jonge jaren van Elizabeth vóór ze de troon besteeg. In Humberto krijgen we al enkele bijzondere fragmenten uit de film te zien.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's